Profil

Anlægsgartnerfirmaet Lis Mikkelsen ApS er en mindre virksomhed i Hammel, der løser opgaverne fra skitseblok til færdiggørelse inden for anlægsgartnerfaget. Vi arbejder ikke med standardløsninger, men indretter alt arbejde efter dine ønsker og behov.

Høj faglig kompetence

Når vi designer dit haveprojekt, har vi stor fokus på materialer, detaljer og kvalitet. Vi udfører alle mindre som større opgaver med høj faglig kompetence og kreativitet, så du får et haveanlæg, du kan værdsætte i mange år. Vi er et professionelt team af anlægsgartnere, og vi holder os løbende opdaterede på de nyeste teknikker, værktøjer og materialer inden for havedesign, så vi altid kan give dig den højeste håndværksmæssige kvalitet. Ved større anlægsopgaver benytter vi os desuden af vores store netværk af professionelle samarbejdspartnere og konsulenter.

Kontakt os

 


Vores kundekreds er både private husstande og boligselskaber, grundejerforeninger, virksomheder samt den offentlige sektor.

Vi sørger for altid at være opdateret med de nyeste teknikker, værktøjer og materialer, så vi altid kan levere høj håndværksmæssig kvalitet. 
 
Ved større anlægsarbejder benytter vi os af vores netværk af professionelle samarbejdspartnere og konsulenter.

Top