Moderne haveanlæg ved Århus, Silkeborg & Skanderborg

Haven er for mange et frirum, hvor man kan slappe af og nyde naturen. Haven er ideel til afstresning, hvis du har brug for at koble helt af efter en travl dag. Når du anlægger din have, er det vigtigt at overveje, hvad du gerne vil anvende haven til, samt hvor meget tid, du vil bruge på at passe den. Hos Lis Mikkelsen står vi klar til at hjælpe og rådgive dig. Vores anlægsgartnere har mange års erfaring med alle former for haveanlæg, så vi har alt den viden du skal bruge til at få præcis den have, du drømmer om.

Vi tilbyder bl.a.:

Haveanlæg i Århus og Silkeborg

Din drømmehave

Når vi anlægger en have arbejder vi altid med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi har ikke standardløsninger, men tilpasser hver enkelt opgave til det område, der skal anlægges. Vi er med lige fra skitse til færdiggørelse – i det omfang, du ønsker det. Det vigtigste for os er, at haven bliver din drømmehave. Vi rådgiver dig omkring de mange muligheder, der er i netop din have. Ligegyldigt om du ønsker en nem have med belægning og græs, en idyllisk have med frugttræer og blomster, en nyttehave med drivhus og hjemmedyrkede grøntsager, eller en moderne have med bassin eller swimmingpool – så står vi klar til at hjælpe dig med et haveanlæg. Læs også omkring havedesign

 

Skal vi hjælpe dig?

Er du interesseret i et nyt haveanlæg?, så kontakt os på telefon 20 33 15 14 eller email lismn@mail.tele.dk. Vi er beliggende i Hammel, men udfører opgaver for kunder i hele Østjylland, herunder områderne omkring Skanderborg, Silkeborg og Århus. 

Kontakt os

 

Top