Vand i haven

Skab stemning med vand i haven

Trænger du til et hjørne i haven, der kan give ro i sjælen? Den dejlige, beroligende lyd af rislende vand fra et springvand, havedam eller en vandsten giver dig en oplagt mulighed for at læne dig tilbage og koble af.  Har du børn eller børnebørn, vil vand i haven i form af et lavvandet havebassin være uimodståeligt og danne rammen om mange timers leg sommeren igennem.

 

Tænk anderledes og kreativt

Når du skal skabe et individuelt design af din have, er det vigtigt at tænke kreativt. Vores professionelle anlægsgartnere står klar til at hjælpe dig med at føre dine idéer ud i livet. En elegant og kreativ måde at anlægge vand i haven på er med et spejlbassin. Et spejlbassin kan både sættes sammen med frodige staudebede i et væld af farver, eller det kan stå som en del af en enkel, stram komposition med vajende græsser og stedsegrønne planter.

Er du til anderledes og nytænkende idéer, har du også mulighed for at nyde et anderledes bad med en udendørs bruser i det fri. Vælg enten det helt enkle brusearrangement, hvor havens planter eller rafter sørger for afskærmning, og solens stråler sørger for det varme vand. Eller få den fulde luksusoplevelse med det eksklusive murede, udendørs brusebad med indlagt varmt vand.

 

Skal vi hjælpe dig?

Er du inspireret til at anlægge vand i haven, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vores professionelle medarbejdere står klar til at guide og vejleder dig, så dine ønsker og behov imødekommes. Vi er beliggende i Hammel, men udfører opgaver for kunder i hele Østjylland, herunder områderne omkring Århus, Skanderborg og Silkeborg. Kontakt os i dag på telefon 20 33 15 14 eller email lismn@mail.tele.dk. Læs også omkring haveanlæg og havedesign

Kontakt os

 

Top